ELSŐMINTA KÉSZÍTÉS

prototype

Az első mintadarab legyártását előkészítő folyamat induljon akár a megrendelő által rendelkezésünkre bocsájtott mintadarab alapján, akár műszaki rajz alapján, vagy akár számítógépes testmodellből, mindig egy gyárthatósági vizsgálattal kezdődik. E vizsgálat során, feltárunk és dokumentálunk minden olyan tényezőt, mely befolyással lehet a termék tervszerű gyártására. Fontos szempont, hogy az első minta elkészítése során a termelés számára már, a majd várható szériális volumennek megfelelő körülményeket szimuláljuk, így lehetőségünk nyílik már tapasztalati úton meghatározni a későbbi gyártás várható szűk keresztmetszeteit, amik befolyásolhatják a határidőre történő pontos szállítást.
Cad/Cam programozás támogató rendszerünk használatával tökéletesen megtervezzük a gyártási folyamatot, leredukálva mind a szerszámkopást, mind a ciklusidőt.

SZÉRIÁLIS GYÁRTÁS
serial

Sikerünk alapja a már sokszor emlegetett vevői igények rendkívül gyors teljesítése, ami a szinte azonnali rendelés visszaigazolással indul. A megrendelés iktatása a vállalatirányítási rendszerünkben a megrendelést követő néhány percen belül megtörténik, így a gyártástervezésbe történő automatikus, vagy szükség esetén akár manuális beillesztése, a kapacitástervezés és a nyersanyagszükséglet tervezést követően, szintén percekkel a megrendelés után megvalósul. A precíz első minta gyártási eljárásoknak köszönhetően a szériális gyártás már a határidő legszigorúbb betartása mellett tud végighaladni a teljes gyártási folyamaton, legyen szó akár öt darabos, vagy akár ötezer darabos szériáról. Saját fejlesztésű, linux platformú, érintőképernyős terminálokon keresztül végezzük a műszaknaplózást, mely online adatfolyamot tesz lehetővé az üzem és a gyártásvezetés között, tovább támogatva a határidőre történő gyártás megvalósulását.