MINŐSÉGSZEMLÉLET

A FittingKer Kft. célja a vevők megelégedettségét, valamint a gazdaságos működést biztosító kiváló minőségű fém alkatrészek gyártása, valamint a megrendelői igények maradéktalan kielégítése.
Elköteleztük magunkat a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztésére az MSZ EN ISO 9001: 2015 szabvány követelményeinek megfelelően. Továbbá nagy hangsúlyt fordítunk környezetünk védelmére az ISO 14001:2015 szabványnak megfelelően. Céljaink elérése érdekében továbbfejlesztett minőségirányítási rendszerünk bevezetésével és tanúsíttatásával vezetőségünk a következő öt minőségpolitikai irányelv betartását vállalja.

Számunkra a minőség mérője megrendelőink, dolgozóink elégedettsége, és cégünk hosszú távú fejlődése.

MINŐSÉGPOLITIKAI IRÁNYELVEINK

Jövőnk nagyrészt, az általunk végzett tevékenység vevőink részéről történő megítélésétől függ, éppen ezért törekszünk rugalmas folyamatszervezéssel megrendelőink jelenlegi igényeinek teljesítésén túlmenően, felismerni és elébe menni a várható jövőbeli követelményeiknek, piaci pozícióink stabilizálása és folyamatos javítása érdekében.

Cégünk vezetése az üzletpolitikai és minőségcélok kitűzése, valamint munkatársaink a szervezet jövőjébe vetett hitének megtartása érdekében, folyamatosan figyelemmel kíséri a külső környezeti változásokat, s azokat értékelve jelöli ki a fejlesztési, piacszerzési irányokat, illetve alakítja ki a cég jövőképét.

A cég tulajdonosi szemléletű vezetése mindent megtesz a jó munkahelyi légkör, illetve munkakörnyezet kialakításáért. A munkatársak felkészültségét és képességeit folyamatos képzésekkel fejlesztjük.

Eredményességünk, és hatékonyságunk érdekében az egymással összefüggő folyamatokat rendszerként azonosítjuk és irányítjuk.

Minőségcéljaink kitűzése, valamint teljesítésük rendszeres átvizsgálása és értékelése alapján elkötelezzük magunkat a meghatározott követelmények teljesítése, valamint a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése iránt.

ISO TANUSÍTVÁNYOK

ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 tanúsítványok – Forgácsolt fémalkatrészek gyártása.

MÉRŐSZOBA - galéria